Examples of sites      Slovak (Slovenský)          Prihlásiť        Registrovať    

Preveďte svoje webové stránky ľahko

Zaplatit ucet

| Na zoznam

PridalText

puma89 Poslať správu
webovastranka.cz
Puma
Zaplatit ucet
1656 dní staré 18.11.2007 17:29:24 Citácia('646454','292962','6','1511')">Oznámiť spam

Dalo by sa urobit tak, aby som si premium ucet bud na WebovaStranka.sk alebo WebovaStranka.cz mohol kupit inou formou ako je PayPal alebo CheckOut. Ja by som radsej bral prevod na nejaky slovensky ucet. Uzivatel by si tam vyplnil udaje a na mail by mu prislo info na aky ucet a pod akym variabilnym symbolom posle sumu bud v SKK alebo v CZK.

Este jedna otazocka, ja som sa davnejsie regol na WebovaStranka.cz, premium ucet plati pre obe verzie ? Totiz ked si objednam ucet na WebovaStranka.cz za SKK, tak dufam ze to bude fungovat aj na WebovaStranka.sk.

Komentáre: 2 Pozreté: 447

eddiem Poslať správu
webovastranka.cz
Admin Eddiem
1655 dní staré 19.11.2007 16:15:15 Citácia('646454','119960','6','1512')">Oznámiť spam

no to ti ja nepoviem ci sa to bude dat aj takto riesit ale nie pokial viem pokial si premium ucet kupis na web nieco.wsn.cz nebude fungovat na nieco.wsn.sk pokial viem pretoze si to kupil iba pre bud slovensku alebo cesku verziu

---
Som moderátor fóra tohto hostingu, takže som vám plne k dispozicii.
MP3 každý den Download, Recenze, Novinky,Video klipy,E-Knihy,Obrazky,Online tv a dalsie zaujimave veci na www.Eddiem.sk Stači Kliknut

mirokmec Poslať správu
zaplatit
86 dní staré 06.03.2012 11:12:38 Citácia('646454','1799062','6','2819')">Oznámiť spam

dobry den chcem si zaplatit ulozisko ale neviem udaje o banke

Užívateľské meno Heslo
pokročilé... ( / Registrácia )

Predmet

V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.

Novinky mylivepage   Hľadať   Pomoc & FAQ   Kontaktujte nás   
© WebovaStranka (MLP nv). Všetky práva vyhradené. Terms of service , ochrany súkromia .