Examples of sites      Slovak (Slovenský)          Prihlásiť        Registrovať    

Preveďte svoje webové stránky ľahko

vysvetlenie

| Na zoznam

PridalText

digimonko Poslať správu
ladislav javorsky
vysvetlenie
1557 dní staré 25.02.2008 08:39:41 Citácia('646454','1722711','6','1870')">Oznámiť spam

zdravicko. vcera som sa tu zaregistroval a mal by som paru otazky. viete neviem ze naco mi je napriklad toto. ja si tuna mozem vytvorit uplne vlastny web? ze tu nebudem mat nic od serveru? a ako to zrobim? viem sa tuna pripojit na svoj ftp? a tam nahodit svoju stranku? lebo ja mam stranku a by som ju tuna cel nahodit kto by mi pomohol prosim napiste mi a mozme aj cez icq pokecat diky pekne

Komentáre: 1 Pozreté: 754
Značky: vysvetlenie

eddiem Poslať správu
webovastranka.cz
Admin Eddiem
1557 dní staré 25.02.2008 17:21:23 Citácia('646454','119960','6','1871')">Oznámiť spam

nie nepojde ti to cez ftp sa napojit a ani ti sem nepojde len tak jednoducho nahrat tvoj web to dokaze iba zopar ludi to zmenit a to nie uplne toto je uz hotovy web od nas zo vsetkym moznim a len si ho menits nahravas veci a doplnas HTML kody do uvodou stranok

---
Som moderátor fóra tohto hostingu, takže som vám plne k dispozicii.
MP3 každý den Download, Recenze, Novinky,Video klipy,E-Knihy,Obrazky,Online tv a dalsie zaujimave veci na www.Eddiem.sk Stači Kliknut
Užívateľské meno Heslo
pokročilé... ( / Registrácia )

Predmet

V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.

Novinky mylivepage   Hľadať   Pomoc & FAQ   Kontaktujte nás   
© WebovaStranka (MLP nv). Všetky práva vyhradené. Terms of service , ochrany súkromia .